Buschauffeur ziet nieuwsgierige baby alleen op straat – Stopt de bus en rent baby achterna 😲😰


Buschauffeur Irene ziet tijdens haar shift een baby alleen over straat rennen op de stoep langs de weg. Ze twijfelt geen moment en zet de bus tot stilstand.

Ze stapt de bus uit en rent achter de pas acht maanden oude baby aan. Het meisje droeg alleen een luier en een rompertje.

Ze tilt haar op en neemt haar met zich mee naar de bus. De baby was erg overstuur en verdrietig. Irene nam de baby mee in de bus en belde de hulpdiensten. Tot de tijd dat zij kwamen, nam zij haar in haar armen. 

Een andere inzittende van de bus, kwam naar Irene en de baby toe en gaf haar haar jas. De baby was zo koud en had bijna niets aan. Dit gaf de baby de kans om op te warmen. baby op straat 1

Toen de hulpdiensten arriveerden, was de baby in slaap gevallen. Ondertussen is dit de 9e keer in de laatste jaren dat een buschauffeur een kind heeft gered!

Gelukkig is de baby veilig naar huis gebracht en is haar verder niets overkomen. Maar dit zijn de menselijke reacties die we nodig hebben! Mensen moeten wat meer oplettend zijn en dan kunnen we samen een hoop narigheid voorkomen.

Vond je het ook fijn dat de chauffeur de baby in veiligheid heeft gebracht? Deel deze heldhaftige actie dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts