Video legt ‘pratende’ baby luiaards vast en mensen kunnen er geen genoeg van krijgen 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Video legt ‘pratende’ baby luiaards vast  – en mensen kunnen er geen genoeg van krijgen.

We weten allemaal welk geluid een hond maakt of welk geluid een kat maakt, maar weet je ook welk geluid een baby luiaard maakt? 

Luiaards zijn zoogdieren die leven in Zuid-Amerika en Midden-Amerika. Het uiterlijk van de dieren ziet er heel grappig uit en daarom vinden mensen ze waarschijnlijk ook zo leuk.

De dieren hangen vrijwel de hele dag in bomen om te slapen. Als ze zich op de grond bevinden zijn ze een makkelijke prooi voor roofdieren, maar in de bomen zijn ze perfect gecamoufleerd en worden ze nauwelijks gespot door de roofdieren.

Een luiaard verplaatst zich bizar langzaam op de grond, ze doen namelijk ruim een minuut over een paar meter. Een baby luiaard heeft een lang leven voor de boeg, want ze worden gemiddeld 40 jaar oud.  baby luiaard 5

Het is van veel dieren bekend wat voor geluid ze produceren.  Een kat zegt: “Miauw’, een hond zegt: “Waf” en een koe zegt: “Boe”.

Toch zijn er heel veel dieren waarvan we helemaal niet weten welk geluid ze maken. 

In deze video zien we een baby luiaard en horen we welk geluid die beestjes produceren, want zeg nou zelf, wie wist er voor dit filmpje welk geluid luiaards maken.

In dit filmpje krijg je je antwoord en krijg je een overdosis aan schattigheid, want wat ziet dat beest er lief uit.

Vond je deze beelden ook interessant en hilarisch tegelijk? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts