Een baby kolibrie was gewond en werd achtergelaten om te sterven totdat deze jongeman langs kwam


De baby kolibrie in het volgende filmpje werd gered door een jongeman. Het beestje was gewond en werd achtergelaten om te sterven. Maar niet onder de watch van deze jongen.

Hij nam het dier mee in huis en begon voor hem te zorgen. Zo zie je dat hij de kolibrie begon te voeden en hem zachtjes in de hand nam.

Ook zie je dat hij het beestje gewoon simpelweg heel veel liefde geeft. Liefde kan voor veel genezing zorgen!

Uiteindelijk zie je hoe het beestje weer door de kamer heen kan vliegen en vrijwel volledig hersteld is! De jongeman heeft zijn werk dus zeker goed gedaan.  baby kolibrie werd gered 2

Ook zie je dat het beestje uiteindelijk wordt vrijgelaten in de buitenlucht om daar wat rond te kunnen vliegen. Leuk om te zien is, dat de baby kolibrie niet wegvliegt. 

Hij keert iedere keer weer terug naar de jongen. Zo zie je maar weer, dat die twee een goede band met elkaar hebben opgebouwd.

Dat mag ook wel, na al die verzorging. Maar de baby kolibrie voelt zich waarschijnlijk zo erg op zijn gemak bij de jongeman, een echte safe place.

De twee lijken wel een, doen haast alles samen: eten, drinken, spelen en zelfs slapen!

Vond je de actie van dit jongetje ook zo mooi? Deel dit artikel dan op Facebook/Whatsapp! 

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts