Baby hert sluipt elke dag achtertuin van gezin binnen om af te koelen door in hun zwembad te zwemmen 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Baby hert sluipt elke dag de achtertuin van het gezin binnen om af te koelen door in hun zwembad te zwemmen 

Te leuke beelden zijn vastgelegd op camera!

Een baby hert sluipt iedere dag de achtertuin in van een gezin dat langs het bos woont. Hij doet dat niet zonder reden, hij neemt namelijk elke dag een duik in hun zwembad.

Dit keer is het vastgelegd op video! Je ziet dat het dier rondjes zwemt in het zwembad en elke hoek van het zwembad langs gaat. Dit doet die lekker op zijn gemak. Baby hert 2

Ook wanneer hij doorheeft dat er wordt gefilmd, lijkt het hem niet te boeien. Hij geniet gewoon van zijn dagelijkse afkoel moment. 

Ook herten hebben verkoeling nodig! Je zou denken in het bos is dat wel te vinden, met al die bomen en schaduw. Maar ook daar kan de felle zon schijnen.

Voor dit  baby hertje is het dus super fijn dat hij de verkoeling kan zoeken in het zwembad. Ook is het fijn voor het beestje dat de familie hem gewoon lekker zijn gang laat gaan.

Dat zie je ook op de video. Hij trekt lekkere baantjes, gaat af en toe een beetje dobberen en zitten en neemt gewoon lekker wat tijd voor zichzelf. Dat is goed om te zien

Deel deze mooie beelden op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts