Baby chimpansee wordt herenigd met de pleegouders die zijn leven hebben gered


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Baby chimpansee wordt herenigd met de pleegouders die zijn leven hebben gered

Niets is mooier om een hereniging te zien. Of dit nou is tussen twee mensen, twee dieren of een mens en dier. Het blijft prachtig.

Het is mooi om te zien hoe verschillende emoties dan los waken bij zo’n moment. Dat zie je ook in deze video, wanneer een baby chimpansee weer herenigd wordt met zijn eerdere verzorgers. baby-chimpansee-2

Limbani, de chimpansee, kon zijn opwinding niet bedwingen toen hij onlangs werd herenigd met het stel dat hielp zijn leven te redden.

Dit stel of ook wel zijn eerdere verzorgers hebben bij zijn geboorte ervoor gezorgd dat hij het zou redden.

Het stel genaamd: Jorge en zijn vrouw, Tania, gaven de chimpansee de eerste paar maanden van zijn leven fulltime verzorging.

Hierdoor hebben de drie samen een onwerkelijke band opgebouwd. En dat is zeker te zien in deze video. Wanneer Limbani Jorge en Tania ziet, springt hij direct in hun handen. 

De natuurbeschermers van de Zoological Wildlife Foundation of Miami zeggen dat Limbani hen elke keer als hij ze ziet zo begroet.

baby-chimpansee

Dat is natuurlijk onwijs leuk voor zowel Jorge als Tania. Aan waardering komt het stel niets tekort.

Er wordt veel geknuffeld en veel gelachen. Vanuit de video, kan je zeker zien dat deze drie een goede band hebben met elkaar.

Wij willen dat een dier ook zo enthousiast reageert zodra die ons ziet. Meer welkom kan je je haast niet voelen! Wij denken dat de drie nog erg gelukkig zullen zijn samen! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS This Morning

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts