Hond helpt baasje naar bed nadat ze thuiskomt van een ‘zwaar’ avondje uit 🤣🤣


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Het filmpje van de vrouw en het avondje uit staat hieronder:

Avondje uit: Hond helpt baasje naar bed toe nadat ze iets teveel had gedronken – (leestijd – 1 minuutje)

We kennen het allemaal wel, we gaan een avondje uit en zijn iets te enthousiast geweest.

Het ene drankje, na het andere drankje. Daar een shotje en daar een shotje, totdat je het niet meer zo goed kan handelen.

Gelukkig heb je daar dan altijd nog je reddende engels die ervoor zorgen om je weer veilig in bed te brengen. In deze video is deze reddende engel een hondje. avondje-uit
© Hannah Quintus / Avondje uit

Camerabeelden wisten het moment vast te leggen waarop de golden retriever Jax van Hanna Quintus,  haar ervan weerhield in gevaar te komen toen ze na een avondje stappen thuis kwam.

Hannah gebruikt een camera voor huisdieren om haar hond in de gaten te houden als ze niet thuis is, in de hoop er zeker van te zijn dat alles in orde is.

Op een dag filmde de camera het moment dat ze binnenkwam na een avondje stappen, nadat ze een paar te veel had gedronken. Dit moment verliep dan ook niet helemaal soepel.

avondje-uit-2
© Hannah Quintus / Avondje uit

In de beelden, die miljoenen keren online zijn bekeken, is te zien hoe Hannah kussens op haar bed gooit, maar achterover struikelt.

Terwijl ze haar handen uitstrekt om zichzelf te helpen kalmeren, komt de snelle Jax in actie om te voorkomen dat Hannah valt door op haar te springen en zijn voorpoten op haar schouders te plaatsen.

Hierdoor valt zij vervolgens achterover, zo in bed! Wat een oplettende hond! Wanneer Hanna deze beelden zelf heeft teruggezien, zal ze ook wel onwijs blij zijn geweest met Jax.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Going Viral

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts