Dit 10-jarige ventje heeft autisme, maar zijn zelfverzekerdheid op het podium blaast iedereen weg 😍❤️


Dit 10-jarige ventje heeft autisme. Maar zijn zelfverzekerdheid op het podium blaast iedereen weg! Zijn aandoening weerhoudt hem er niet van om zijn droom na te leven, namelijk zanger worden.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit 10-jarige ventje met autisme onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.

autisme zingen 1

Voor iemand met autisme zijn veranderingen erg moeilijk. Een dag moet vaak volgens een erg strak schema verlopen, omdat de personen anders helemaal in de war raken.

Het in de war raken kan leiden tot enorme woedeaanvallen. Afwijken van het schema is dus enorm risicovol. Dat maakt het optreden voor een enorme zaal extra moeilijk, hoe meer mensen er in de omgeving zijn, hoe meer prikkels er zijn en dit kan voor een persoon met autisme er moeilijk zijn. 

Meer over het verrhaal van dit jongetje met autisme: Calum Courtney is een echte held, ondanks dat hij pas 10 jaar oud is. Het jongetje heeft last van autisme, maar hij is niet van plan om zijn leven te laten bepalen door zijn aandoening.

autisme zingen 2

Calum is enorm dol op zingen en hij doet niets liever. En daarom besluit hij om mee te doen aan de talentenshow: Britain’s Got Talent. Omdat hij autisme heeft is het nog extra moeilijk om voor een bomvolle zaal op te treden.

Maar wanneer Calum begint te zingen is het niet te merken dat hij anders is dan anderen en hij lijkt een ware popster. Met een nummer van Michael Jackson blaast hij de jury keihard omver. 

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Britain’s Got Talent: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

autisme zingen 3