Vader doet microfoon in schooltas van zoon met autisme om te achterhalen hoe leraar hem behandelt 😢❤️


Vader doet microfoontje in schooltas van zoon met autisme om te achterhalen hoe de leraar hem behandelt. Een verborgen microfoontje toont aan dat deze leerling met autisme gepest wordt door zijn leraar en dat mag natuurlijk nooit gebeuren.

 

Tip van onze Spectrum Experts:
‘Wij hebben de videobeelden van deze vader die een microfoontje in de schooltas van zijn zoontje heeft gestopt om de leraar af te luisteren onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’autisme 2

Mensen met autisme hebben vaak meer moeite om mee te komen in een groep dan mensen die geen autisme hebben. Toch kunnen ook dit soort mensen met de juiste begeleiding prima meekomen in een groep, maar er moeten wel mensen bereid gevonden worden om er wat tijd in te steken.

Gooi je zo’n persoon namelijk in zijn eentje voor de leeuwen dan is de kans op een goede afloop niet zeer groot. Een beetje persoonlijke begeleiding kan echter wonderen doen voor zo’n persoon.

autisme 3

Waardevolle informatie over het verhaal:
In deze video is te zien dat een vader een verborgen microfoontje heeft meegegeven aan zijn zoon die helaas autisme heeft. Zijn vader heeft namelijk gehoord van zijn zoon dat hij gepest wordt door zijn eigen leraar.

autisme 1

Wanneer hij thuis de geluidsopname beluisterd komt hij er tot zijn schrik achter dat zijn zoon de waarheid spreekt. Als leraar moet je jezelf altijd inzetten voor de kinderen en daar horen dit soort opnames natuurlijk niet bij. Hij kan dan ook niet hard genoeg gestraft worden.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook/WhatsApp of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: HLN: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

autisme 3