Hondje in asiel redt beste maatje een paar uur voor de euthanasie door middel van een knuffel


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Asielhondje redt beste vriend een paar uur voor de euthanasie dankzij een knuffel.”

Helaas breekt er een moment aan in het leven, dat het tijd is om heen te gaan. Soms tegen je wil, soms onverwacht en soms gepland.

Het is een vreselijk moment, maar toch krijgen we er allemaal op een dag mee te maken.

Maar af en toe kun je dit moment rekken en dat is dan ook wat veel mensen willen doen. Maar dat geldt dus niet alleen voor mensen, ook voor dieren… 

beste-vrienden-1

Het was namelijk voor Kala en Keira de twee honden bijna tijd om heen te gaan.

Kala en Keira leefden namelijk beide in het asiel en waren beste vrienden. De twee zaten ondertussen al zo lang in het asiel, dat zij tegen hun ‘deadline’ aan liepen.

Toen die deadline eenmaal was aangebroken, voelde beide honden wat hen te wachten stond. En bang dat ze waren…

Ze hadden namelijk door dat zij de volgende waren op de lijst voor euthanasie. Ook het asiel vond dit een vreselijk idee, dus poste zij in de laatste hoop nog een laatste foto van de twee op facebook. 

beste-vrienden-2-1

En deze foto heeft wonderen gedaan! Binnen twee uur waren er namelijk nieuwe baasjes gevonden voor Kala en Keira!

Twee dames hebben de beste vrienden in huis genomen en ervoor gezorgd dat het leven van de twee nog hopelijk een heel aantal jaar gerekt kan worden.

Als je de foto ziet waar zij met z’n viertjes op te zien zijn, dan maakt je hart waarschijnlijk een sprongetje.

Het geluk spat namelijk van de foto af. De twee honden zijn door het dolle heen en kunnen niet wachten om aan dit nieuwe deel van hun leven te beginnen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Zoo land

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts