Ouders adopteren stiekem de hond waar hun dochter in het asiel voor had gezorgd 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

Hallee Fuqua vraagt ondertussen al jaren om een hond. Het meisje kan haar liefde voor honden niet onder banken of stoelen steken.

Haar ouders vertelden haar dat ze moest wachten totdat ze was afgestudeerd.

In de tussentijd volbracht Hallee vrijwilligerswerk bij het Humane Society of Stillwater.

asielhond wordt geadopteerd 5
© Lance Fuqua | Foto 1/2 – (scroll verder)

Tijdens haar werk werd ze verliefd op een hond genaamd Rambo. Los van haar werktijden bezocht ze hem ook vaak. De twee kregen zo’n goede band.

En toen kwamen haar ouders met de grootste verrassing ooit!

Haar ouders besloten Rambo in het geheim te adopteren. Datzelfde weekend kwam Hallee erachter dat Rambo geadopteerd was en daar was ze heartbroken door.

Ze kon het niet geloven dat haar maatje naar een ander huis zou gaan. Op een zondagochtend verraste haar ouders haar met haar vervroegde kerstcadeau: Rambo!

asielhond wordt geadopteerd 5
© Lance Fuqua | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Dit zorgde voor veel tranen bij Hallee, maar tranen van geluk. De twee waren onwijs blij elkaar weer te zien en Rambo sprong zo bij Hallee in de armen.

Het is zeker dat Hallee Rambo een mooi huisje kan bieden!

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Lance Fuqua

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts