Aquarium laat pinguïns vrij rondlopen, zodat ze ‘kennis kunnen maken’ met de andere dieren


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Aquarium laat pinguïns vrij rondlopen, zodat ze ‘kennis kunnen maken’ met de andere dieren

In de tijd waarin we nu leven, gaat alles een beetje anders. Dit komt natuurlijk door het coronavirus.

Jammer maar helaas, maar het is niet anders. Aan de andere kant levert dit ook weer leuke momenten op en beelden. Dat zie je namelijk ook in deze video, wanneer de pinguïns in Chicago vrij kunnen rondlopen door het aquarium. 

aquarium-laat-pinguns-vrij-rondlopen-2

In het aquarium in Chicago kunnen de pinguïns op dit moment vrij rondlopen. Dit komt doordat het gebouw is gesloten vanwege COVID-19.

En dit heeft onwijs leuke beelden opgeleverd. Je ziet hoe de beesten nu rondlopen voor het glas en bij bijvoorbeeld de informatiebalie.

Het lijken nu bezoekers in hun eigen huis. Ze verkennen de boel en zien hoe hun huis er verder eigenlijk uit ziet.

Ze lijken er nogal van onder de indruk te zijn, want ze gaan alle kanten op. Heel gek is dat natuurlijk niet, als je nog nooit wat anders hebt gezien. 

aquarium-laat-pinguns-vrij-rondlopen

De pinguïns kijken veel rond ook naar de andere dieren. Ze lijken helemaal gefascineerd door alle vissen die er rondzwemmen achter het glas.

Ze lijken er gek op te zijn en blijven enthousiast kijken. Ze lopen rond, kijken rustig bij de andere dieren en vermaken zich zeker!

Dat is nou nog eens een leuke manier om COVID-19 door te brengen. Wat anders dan normaal en voor de vaste bezoekers levert dit ook nog eens leuke beelden op.

Wij zijn fan! Hopelijk kunnen de beesten vaker loslopen, want ze lijken er echt van te genieten. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS This Morning

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts