‘Bijna ongeval’ als ambulance op de weg met spoed jaagt naar melding 😲😱


Bijna ongeval als Ambulance met spoed jaagt naar melding in Purmerend. Bij ambulancezorg is iedere seconden van levensbelang, maar sommige slapende automobilisten lijken zich dat niet te beseffen. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze ambulance onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’ambulancezorg 1

Wanneer een ambulance met loeiende sirenes achter je rijdt dan is het heel erg belangrijk dat je op tijd aan de kant gaat, zodat de ambulance makkelijk voorbij kan rijden.

Als niemand dit doet dan moet de ambulance heel de tijd stoppen en dan komt de ambulancezorg voor de patiënt veel te laat.

Helaas zijn mensen tijdens het rijden vaak met andere dingen bezig, waardoor ze totaal niet opletten wat er om hun heen gebeurd. Soms met alle gevolgen van dien. 

Meer over de video: Na het zien van de beelden in deze video hopen wij dat iedereen vanaf nu wat beter gaat opletten wat er om zich heen gebeurd.

ambulancezorg 3

In dit filmpje zien we een ambulance die met loeiende sirenes ergens naar toe rijdt. Maar er rijdt een auto voor de ambulance en als die niet aan de kant gaat, kan de ambulance er niet langs.

Op een gegeven moment maakt de auto een beweging naar rechts, de bestuurder van de ambulance denkt daarop dat hij recht kan passeren, maar wanneer hij dat wilt doen maakt de bestuurder van de auto ineens een stuurbeweging naar links.

Hierdoor ontstaat er bijna een ongeluk met de ambulance zelf en waren zij het die ambulancezorg nodig hadden. Gelukkig staat het kenteken van de auto goed op beeld en hopen wij dat de politie nog even een bezoekje gaat brengen aan deze gek!

ambulancezorg 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: 112NoordWestNL: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

ambulancezorg 1