Na de eerste noot had Simon spijt dat hij dit meisje ‘gek’ had genoemd voor keuze lied 😳❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Na de eerste noot had Simon er spijt van dat hij dit meisje ‘gek’ had genoemd omdat ze ‘Amazing Grace’ zong zonder muziek” – (leestijd – 1 minuutje)

Mensen lijken je constant te kunnen verrassen.

De ene keer is het beter dan de ander, maar daar doe je niets tegen. Een van de mooiste dingen is misschien toch wel, als je blij wordt verrast.

Dat is 9 van de 10 keer met iets dat je niet had zien aankomen. Maar uiteindelijk is dat altijd met verrassingen.

Deze dame weet de jury van X-factor in ieder geval positief te verrassen. 

Amazing Grace
© X Factor UK | Foto 1/2 – (scroll verder)

De jonge Chloé Paige was namelijk een deelnemer van X-factor in 2015.

Zij kwam het podium op en vertelde de jury dat ze “Amazing Grace” ging zingen. Maar dat zou ze niet zomaar doen, ze zou het namelijk acapella zingen.

Dat is natuurlijk niet niks en de jury wenste haar dan ook veel succes. Simon zei zelfs dat het een gedurfde actie was van de jonge meid.

Maar zodra zij begon met zingen, blies zij de jury omver. De hele zaal was gedurende het optreden stil en iedereen luisterde aandachtig naar Chloe. 

Amazing Grace
© X Factor UK | Foto 2/2 – (scroll voor video)

De juryleden zeiden zelfs tegen haar dat ze na dit optreden haar nooit meer zouden vergeten.

Dat is natuurlijk een erg groot compliment, dat iedereen wel graag zou willen ontvangen.

Simon vertelde haar zelfs dat hij niet alleen vindt dat ze een stoel verdient maar ook een plek in de finale. Chloe wordt overspoeld met complimenten.

Complimenten die allemaal op zijn plaats zijn. Haar mentor Rita geeft haar dan ook uiteindelijk de stoel die zij verdiend en dit zorgt ervoor dat de hele zaal uit zijn plaat gaat. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/ X Factor UK

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts