Dit wil je zien: Op deze plek kan je je bruiloft helemaal in Alpaca stijl vieren 🤣❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

In Japan is er nu een hotel waar je kan trouwen in Alpaca stijl! Je kan hier je trouwerij laten plaatsvinden en de ringen zullen dan gebracht worden door een alpaca.

In het volgende filmpje zie je hoe een stel hun trouwerij laat plaatsvinden in dit hotel en hoe de schattige alpaca Shotaro de ringen komt brengen.

Hij was de officiële ringdrager en bleef zelfs tot na de ceremonie. Op het feest was Shotaro ook nog aanwezig namelijk. Je ziet het beest op veel foto’s terug!

De gehele familie wilde natuurlijk een kiekje schieten met het beest. 


Alpaca stijl 3

Dit is natuurlijk nog eens wat anders om je bruiloft zo te vieren. Vaak hoor je dit niet. Wij zijn wel benieuwd of dit nou echt iets gaat zijn wat goed zal lopen.

Zullen mensen hun trouwerij nieuw leven inblazen door zoiets te organiseren of zullen ze het toch liever houden bij een traditionele bruiloft.

1 ding is zeker, het is in ieder geval onwijs schattig, heel wat anders dan normaal en creatief is het ook zeker.

Zou jij je bruiloft in alpaca stijl vieren? Wij weten het nog niet zo zeker, het is natuurlijk wel leuk om een keer mee te maken!

Ken jij iemand die dit helemaal geweldig zou vinden? Deel deze beelden dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts