Vrouw staat oog in oog met een alligator in de keuken


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Het komt niet vaak voor dat je een alligator in de keuken ziet, maar als je er één ziet dan moet je maken dat je wegkomt. 

Wanneer mensen op vakantie gaan naar de Verenigde Staten, dan brengen ze ook vaak een bezoekje aan de Everglades. Dit is een heel groot moeras waar veel Alligators en andere reptielen zitten.

Dit soort plekken is waar je verwacht om een alligator tegen te komen.

Het laatste wat je verwacht is een alligator in de keuken tegen te komen, maar voor de mensen die in die gebieden wonen is de kans natuurlijk wel een stukje groter.  alligator in de keuken 4

In deze video zien we de beelden van een bijzonder verhaal van een vrouw uit Florida. In de nacht hoorde de vrouw een hoop kabaal in haar huis en ze vroeg zich af wat het was.

In eerste instantie dacht ze aan inbrekers, dus deed ze erg voorzichtig. Toen ze beneden aankwam zag ze geen inbrekers, maar een alligator in de keuken.

Het beest was maar liefst drie meter en de vrouw schrok zich dood. Ze schakelde snel hulp in en maakte dat ze wegkwam, gelukkig kan ze het nog navertellen en dit verhaal zal het goed doen op verjaardagen.

Vond je dit ook een bizar filmpje? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts