Actrice veroorzaakt onrust online door te onthullen dat dochters van 5 en 7 jaar alcoholvrij bier laat drinken


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Actrice veroorzaakt onrust online door te onthullen dat dochters van 5 en 7 jaar alcoholvrij bier laat drinken”

Veel ouders verschillen met de opvoeding betreft hun kinderen.

Logisch is dat ook, iedereen staat voor wat anders. Dat is over het algemeen te begrijpen.

Vanuit huis krijgt iedereen wat anders mee en dit geven zij dan ook weer door aan hun kinderen.

Of iedereen het daarmee eens is? Dat valt zeker te betwijfelen, maar wat wil je anders in zo’n grote wereld. Niet iedereen kan het met elkaar eens zijn. alcoholvrij-bier-drinken-2

In deze video komt dat ook maar weer snel te boven, dat niet iedereen het met elkaar eens is betreft de opvoeding.

Je ziet hier namelijk dat de actrice Kristen Bell uit Amerika haar twee dochters alcoholvrij bier laat drinken. De twee meiden hadden een korte pauze van hun zoom-les, en toen besloten beide meiden een alcoholvrij biertje te pakken.

Dit dronken zij ook nog eens op voor de camera. Hier kwam Kristen halverwege hun pauze achter. In eerst instantie dacht zij wel bij zichzelf, oh nee wat zullen andere van mij als moeder vinden. Maar even later herinnerde zij zichzelf er weer aan, dat dat haar niets uitmaakt. alcoholvrij-bier-drinken

De meiden vinden het onwijs lekker en daar gaat het om. Het is misschien een gek gezicht, maar zolang er geen alcohol in zit, is er niets schadelijks aan.

De meiden zijn alvast aan het oefenen voor later, grapt Kristen. Veel mensen hebben hier natuurlijk wat over te zeggen en hebben hun oordeel klaar liggen.

Het is aan Kristen hoe zij hier mee omgaat en of zij besluit wat te doen met deze beoordelingen.

Voor zover we het nu meekrijgen, lijkt dat er in ieder geval niet op. En ze moet ook lekker doen, waar zij zich goed bij voelt, het zijn ten slotte haar kinderen! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: People Tv

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts