Politieagenten kopen airconditioner in huis voor 95-jarige oorlogsveteraan die kapot gaat van de hitte en geen geld heeft 😢❤️


Politieagenten kopen airconditioner in huis voor 95-jarige oorlogsveteraan die kapot gaat van de hitte en geen geld heeft. Het is belangrijk om mensen met minder geld te helpen en zeker als het gaat om iemand die zoveel voor een land en de wereld heeft betekend. 

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze politieagenten die een airconditioner kopen voor een 95-jarige man onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’airconditioner in huis 1

Bij warm weer is er niets zo fijn als het hebben van airconditioning in huis. Voor heel veel mensen is het hebben van deze luxe een doodnormale zaak.

Ze staan er niet bij stil dat het hebben van een airco iets is waar veel mensen van kunnen dromen.

Het klinkt misschien een beetje overdreven, maar veel hebben het geld er niet voor om zo een ding aan te schaffen en moeten zich simpelweg overgeven aan de warmte. En dat is natuurlijk niet mooi. 

Meer over de video: In dit filmpje zien we de geweldige daad van twee politieagenten genaamd William Margolis en Chris Weir uit Texas.

airconditioner in huis 3

Een 95-jarige veteraan uit de Tweede Wereldoorlog genaamd Julius Hatley had de mannen gebeld, omdat zijn airconditioner in huis niet werkten.

Toen de agenten aankwamen bij het huis was het al bijna 30 graden celsius en daarom besloten ze om het heft in eigen handen te nemen door een airco voor de man te kopen.

airconditioner in huis 2

Wat een lieve daad van deze geweldige agenten, want een man die zijn leven op het spel heeft gezet voor andere hoort zijn laatste dagen niet in barre omstandigheden door te brengen!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

airconditioner in huis 1