Moeder doet liefste verzoek 1 jaar nadat agent het leven van haar baby heeft gered 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Sommige mensen zijn echte helden en weten op te staan in de meest vervelende situaties. Deze kracht zorgt ervoor dat ze in staat zijn om levens te redden.

In de meest gevallen worden ze er niet voor beloond, maar nadat deze officier een kind redde van de dood is er een hele mooie vriendschap ontstaan met de ouders. 

William Kimbro was aan het werk en was gewoon op patrouille toen ze stopte voor een snel rijdende auto in Berkeley in de Verenigde Staten. Voordat William de auto kon bereiken, stapte er een vrouw uit en ze vertelde dat haar baby niet meer ademde.  agent-redt-leven-van-een-baby

De 23-jarige moeder van de baby, Kemira Boyd, vertelde dat ze ongeveer een half uur voor het incident borstvoeding had gegeven en dat haar dochter een boertje moest laten.

Haar kind was aan het slapen en Kemira ging even een douche nemen. De moeder van Kemira, de 55-jarige Tammy Boyd, hield toezicht.

Ineens hoorde Kemira een hoop gebonk op de deur en haar moeder schreeuwde dat haar baby aan het stikken was.

Kemira probeerde verschillende dingen, maar dit lukte allemaal niet. Ze nam haar baby mee in de auto en probeerde hulp te halen. Uiteindelijk vond ze de perfecte hulp in William.  agent-redt-leven-van-een-baby-2

William was erg geschrokken, maar wist heel goed dat hij rustig moest blijven om het leven van dit kindje te helpen. Het is William op een gegeven moment gelukt om het leven van het kind te redden. 

Deze beelden zijn van een jaar na het incident. William heeft nog steeds erg goed contact met Kemira en haar moeder en je kan wel stellen dat er een vriendschap is ontstaan.

Hier verrast Kemira, William en zijn vrouw met de vraag of hij misschien peetvader wilde zijn van haar dochter. William was erg blij toen hij het las en antwoordde met een dikke: “Ja”.

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Geplaatst door Kemira Boyd op Donderdag 11 juni 2020

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts