Hysterische peuter is boos als moeder zijn ‘afscheidskusje’ vergeet! 🤣❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Peuter is boos als moeder zijn ‘afscheidskusje’ vergeet – nu zijn de beelden miljoen keer bekeken. Onwijs schattig beeldmateriaal heeft dit voorval opgeleverd.

Een afscheidskusje is iets wat vaak gebeurd. Voordat je naar werk gaat, voordat je gaat slapen of wanneer je iemand gedag zegt.

Het spreekt voor zich en wordt gezien als begroeting. Het is netjes en meer dan normaal wanneer je dit kusje geeft.

Veel mensen kijken er stiekem ook een beetje naar uit en zijn beledigd als ze deze niet krijgen. Dit is ook in het volgende verhaal het geval. Wanneer Alex van twee jaar oud niet zijn groet heeft gekregen van zijn moeder.

afscheidskusje mama 2

Als de moeder van Alex naar werk gaat, geeft ze hem altijd een afscheidskusje. Dat is nu een traditie en hoort in het systeem.

Zodra Alex deze dan niet krijgt is hij hier dan ook niet over te spreken. Laatst is zijn moeder het vergeten, wat Alex erg boos en teleurgesteld maken.

Zijn bui wordt opgenomen in een filmpje en is nu al miljoenen keer bekeken. Dat snappen we ook wel, want die boze Alex is toch wel heel schattig! Echt om op te eten. Wij hopen dat zijn moeder ervan heeft geleerd en nooit meer weg gaat zonder een kusje te geven! 

Vond je dit ook zo’n hilarisch filmpje? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts