15-jarige tiener knuffelt 16-jarige vriendje vaarwel net voordat familie zijn levensondersteuning uitschakelt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “15-jarige tiener knuffelt 16-jarige vriendje vaarwel net voordat familie zijn levensondersteuning uitschakelt” 

Dit is het hartverscheurende moment waarop een tienermeisje afscheid moet nemen van haar vriendje vlak voordat hij sterft. 

De 16-jarige Blake Ward was tijdens een vakantie met zijn gezin op Tywyn Beach in Wales aan het zwemmen in de zee.

Plotseling kwam hij in moeilijkheden door de harde stroming. Hij werd door de reddingsbrigade uit het water gehaald en werd vervolgens naar het Alder Hey Kinderziekenhuis in Liverpool gebracht.afscheid-nemen-2-1

Het ging heel erg slecht met hem en daarom lag hij aan een levensondersteunende machine. Op een gegeven moment hadden de doktoren het onderzoek afgerond en kwamen ze tot de conclusie dat ze niets meer voor hem konden betekenen en werd de levensondersteunende machine op zaterdagochtend uitgeschakeld. 

Blake had een relatie met de 15-jarige Stephanie Ray en zij had er alles voor over om Blake nog een laatste knuffel te geven voordat hij zijn gevecht voor het leven verloor. Op de foto is te zien hoe ze in het bed ligt naast haar vriendje, terwijl ze zijn hand om haar heen heeft geslagen.

Het is een super trieste foto, want kinderen van die leeftijd horen niet zoiets mee te maken. 

afscheid nemen (1)

Blake wordt herinnerd als een hele lieve, dappere, slimme jongen. Hij stond altijd voor iedereen klaar en wilde altijd met iedereen een praatje maken. 

De laatste tijd hoor je steeds vaker dat mensen zijn verdronken in de zee door de sterke stroming. Het is daarom van belang dat iedereen zich bewust wordt over de gevaren van zwemmen in de zee.

Let daarom goed op wat de voorschriften zijn van de kustwacht, want dit soort tragedies zijn verschrikkelijk om mee te moeten maken.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: KristineBishop

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts