Vrouw wordt uit vliegtuig naar kist van echtgenoot begeleid en heeft niet door dat ze gefilmd wordt


Afscheid nemen van je echtgenoot is iets wat je hoopt dat het je nooit zal overkomen, maar sommige mensen hebben pech en beleven een van de moeilijkste momenten in hun leven. Als je getrouwd ben met iemand die in het leger zit is dat erg lastig.

Mensen in het leger worden vaak uitgezonden en zijn dan maandenlang weg van huis. Als echtgenoot zijnde sta je er in die periode helemaal alleen voor en moet je je kinderen goede aandacht geven.

Daarnaast is het erg lastig wanneer je echtgenoot vertrekt. Afscheid nemen van je echtgenoot is heel erg belangrijk op dat moment, want het kan zomaar eens de laatste keer zijn aangezien hij of zij wordt uitgezonden naar een erg gevaarlijk gebied. Tip: Bekijk het filmpje onderaan: afscheid nemen van echtgenoot 3

In deze video zien we de beelden van een vrouw die afscheid neem van haar echtgenoot.

Lisa Williams zat aan boord van een vliegtuig Raleigh-Durham International Airport toen ze de weduwe genaamd Tara Thomas een hand over de sterren en strepen zag leggen van de grafkist van haar echtgenoot.

Passagiers werden gevraagd om te blijven zitten terwijl Thomas uit het vliegtuig werd begeleid. Het is een hartverscheurende video waar je zeer zeker een traantje bij wegpinkt. Wij hopen dat het inmiddels weer goed gaat met het gezin van Tara Thomas.

Vond jij deze beelden ook emotioneel? Deel het dan op Facebook of Whatsapp met vrienden!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts