Man verdedigt zichzelf in de rechtbank en iedereen schiet in de lach na zijn uitspraak 不不


Man verdedigt zichzelf in de rechtbank en iedereen schiet in de lach na zijn uitspraak. Het hebben van een advocaat is niet verplicht, maar wel enorm handig wanneer je voor de rechter moet verschijnen. Hier is het bewijs.

Belangrijke tip: Voordat je verder leest Wij hebben de videobeelden van deze hilarische man onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de grappige beelden bekijken.

advocaat 1

Volgens de wet heeft een verdachte recht op een advocaat. Dit kan gaan om 矇矇n advocaat, maar ook om meerdere. De politie en rechter moeten de verdachte ook zoveel mogelijk in de gelegenheid brengen om contact te hebben met zijn of haar advocaat.

Het hebben van een strafrechtadvocaat voor de verdediging is een recht en geen plicht, en het is dus mogelijk om je eigen verdediging in de rechtszaal te doen. Over het algemeen is het veel verstandiger om een gespecialiseerde strafrechtadvocaat te nemen.

Meer over het filmpje: Deze video bewijst het feit dat het handig is om een gespecialiseerde strafrechtadvocaat in handen te nemen en niet zelf je eigen verdediging te doen.

advocaat 2


De verdacht komt voor, omdat hij wordt verdacht voor het in bezit hebben van een vuurwapen. Hij heeft eerder een aanvaring gehad met zijn strafrechtadvocaat en heeft daardoor besloten om zijn eigen verdediging te doen.

Echter heeft de verdachte alles behalve verstand van zaken en dit zorgt voor enorm hilarisch beeldmateriaal. De argumenten die de man geeft voor het hebben van een vuurwapen zijn lachwekkend.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen: bron |bron


Meer van Relatie Spectrum
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Gezien in 'De Raadkamer'

Verdachten die zichzelf verdedigen in de rechtszaal… misschien toch geen goed idee?

Geplaatst door De Raadkamer op Vrijdag 20 april 2018

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

advocaat 3