11-jarig meisje kan emoties niet bedwingen wanneer ze van het adoptiebureau hoort dat ze eindelijk is geadopteerd 😳❤️


11-jarig meisje kan emoties niet bedwingen wanneer ze van het adoptiebureau hoort dat ze is geadopteerd. Het meisje was door het dolle heen en sprong gelijk in de handen van een juf op haar school.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit meisje en de adoptiebureau onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken.adoptiebureau 1

Kinderen die gedwongen in pleeggezinnen moeten leven, omdat hun eigen ouders niet goed voor hen kunnen zorgen, hebben het erg moeilijk tijdens het opgroeien.

Vaak kunnen ze maar een bepaalde tijd bij een pleeggezin blijven en moeten ze daarna weer naar een nieuw gezin.

Dit is natuurlijk erg moeilijk en daarom is het fijn als de kinderen eindelijk via een adoptiebureau uitkomen bij een gezin dat ze voor altijd wilt adopteren. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we de 11-jarige Tannah Butterfield. Je ziet het beeld van een bewakingscamera van de school in Utah.

adoptiebureau 2

Het moment dat Tannah van het adoptiebureau te horen kreeg dat ze geadopteerd was is opgenomen via de camera’s. Je ziet het meisje door het dolle heen reageren en meteen in de handen van een juf op school springen.

Daaraan voegt ze nog toe dat het het gelukkigste moment in haar hele leven was. Ze is samen met haar broer en zus geadopteerd door de mensen waarbij ze al een tijdje woonden. En nu wonen ze er dus voor altijd!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts