Verpleegster adopteert te vroeg geboren baby die 5 maanden geen bezoek heeft gehad 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Verpleegster adopteert ‘mooie’ te vroeg geboren baby die 5 maanden geen bezoek heeft gehad. Wanneer je naar je werk in het ziekenhuis gaat verwacht je niet aan een adoptie te beginnen, maar dat is precies wat hier gebeurt is!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze verpleegster die een baby adopteert onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na het kijken!

adoptie van een baby 3

Wanneer een kind achtergelaten wordt door zijn ouders moet het maar hopen geadopteerd te worden door een liefdevol gezin. Voor veel kinderen blijkt dit echter niet de waarheid te zijn en dit eindigen dan dus ook in een weeshuis.

Ieder kind gun je natuurlijk een liefdevol thuis met twee ouders die altijd voor elkaar klaar staan. Toch is het voltooien van een adoptie zeker geen garantie voor succes, want de kinderen moeten hun nieuwe ouders wel kunnen en willen accepteren.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een verpleegster naar haar werk in het ziekenhuis ging, maar haar dag kreeg een wel heel aparte wending.

adoptie van een baby

Al een aantal maanden lag er een baby in het ziekenhuis die maar geen bezoek kreeg van iemand. Deze verpleegster besloot dan ook om de adoptie te starten met als resultaat dat zij nu officieel de moeder is.

Wanneer ze hierover in een interview wilt vertellen, blijkt dat haar dochter zeker niet op haar mondje gevallen is. Ze neemt het interview volledig over en dit zorgt natuurlijk voor prachtige beelden!

adoptie van een baby 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: CNN: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
adoptie van een baby 2