Klein meisje krijgt een cadeautje van stiefmoeder – als ze het opent breekt ze gelijk in tranen uit 😢❤️


Klein meisje krijgt een cadeautje van stiefmoeder – Maar zodra ze het cadeau openmaakt breekt ze meteen in tranen uit! Adoptie is zeker niet iets makkelijks, maar deze video laat zien dat het zeker wel goed kan werken.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden dit kleine meisje en haar cadeau onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de unieke en prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.adoptie 1

Wanneer een kind ter adoptie wordt gesteld, gebeurt dit vaak niet om heel erg vrolijke redenen. De kans is dan ook groot dat zo’n kind aangetast is door hetgeen er in zijn of haar jeugd gespeeld heeft.

Dit gaat natuurlijk zeker op voor kinderen die op een wat oudere leeftijd geadopteerd worden. Die accepteren niet zomaar andere mensen als hun ouders en je moet hier als nieuwe ouders dan ook op een goede manier mee omgaan.

adoptie 3

Al is dit een stuk makkelijker gezegd dan gedaan.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat Haley op een stoel in de tuin wordt gezet, omdat ze jarig is. Haar stiefmoeder heeft een cadeau voor haar en het is een cadeau dat haar leven toch wel veranderd.

adoptie 2

Het is de stiefmoeder namelijk gelukt om Haley officieel te adopteren. Hierdoor is ze niet langer een stiefmoeder meer. Wanneer Haley dit doorheeft barst ze direct in tranen uit.

Het is prachtig om te zien hoe zowel Haley als haar moeder hier zo ontzettend blij mee zijn.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Brigitte Fries: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

adoptie 3