Kleuter vertelt mama hoe het voelt om geadopteerd te worden: “Mijn hart werd verliefd op jou.” 😍❤️


Kleuter vertelt mama hoe het voelt om geadopteerd te worden: “Mijn hart werd verliefd op jou.”. Het is een enorm schattig gesprek waarin het meisje vertelt dat de adoptie het mooiste is wat haar kon overkomen. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit kleutertje die aan mama vertelt hoe het is om geadopteerd te worden, onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.adoptie verhaal van kind 2

Dat kinderen ter adoptie kunnen worden afgestaan is een goed iets. Vaak hebben de biologische ouders van de kinderen het zo slecht qua financiën en leefomgeving dat het onmogelijk voor hun wordt om een kind normaal op te kunnen voeden.

Daarbij komt ook nog eens dat sommige mensen die wel een goede leefomgeving kunnen bieden geen kinderen kunnen krijgen. Voor hen is het superfijn dat ze een kind kunnen opvoeden en alle liefde kunnen geven die ze verdienen. 

Meer over het filmpje: In deze video zien we het gesprek van een klein meisje genaamd Gabby en haar moeder. Gabby is niet haar biologische dochter, maar het meisje werd geadopteerd door haar en haar man.

adoptie verhaal van kind 1

In het gesprek vertelt het kleine meisje wat ze allemaal dacht toen ze haar nieuwe ouders voor het eerst ontmoette. Ze vertelt het super schattig en je hart zal er van smelten.

Mocht je tegen het adopteren van kinderen zijn, dan weten wij zeker dat je na het zien van deze beelden absoluut een voorstander wordt. Wat een lieverd is ze!

adoptie verhaal van kind 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Newsflare: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

adoptie verhaal van kind 2