Alleenstaande vader heeft 5 broertjes en zusjes geadopteerd om hen samen op te voeden als een echt gezin 😍❤️


Deze alleenstaande vader heeft 5 broertjes en zusjes geadopteerd om hen samen op te voeden als een echt gezin. De man voedt meer dan 30 kinderen en heeft er ongeveer al 12 weten te adopteren.

Advies:
‘Wij hebben de videobeelden van deze vader onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.
Wij waarderen jouw feedback. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en steun onze organisatie met eenadopteren 1

Waardevolle inhoud:
Gelukkig groeien de meeste kinderen op met twee liefhebbende ouders door wie ze prima worden opgevoed. Andere hebben al pech, omdat ze worden opgevoed door alleen de moeder of alleen de vader. Maar er zijn dus ook kinderen die het vanaf hun geboorte moeten doen zonder ouders en er eigenlijk dus helemaal alleen voor staan. Voor die kinderen is het fijn als een gezin ze wilt adopteren, zodat ook zij kunnen opgroeien in liefde en zonder zorgen over de toekomst. 

adopteren 2

Informatie over het verhaal:
Deze video bewijst maar weer dat niet alle helden een cape dragen. In de video zien we het moment dat 5 broertjes en zusjes officieel worden geadopteerd door een man genaamd Lamont Thomas uit Buffalo in de Verenigde Staten. De man heeft al eerder een groot aantal kinderen weten te adopteren en in totaal voedt hij ongeveer 30 kinderen. Hij geeft aan dat hij het verschil wilt zijn en hoopt een voorbeeld te kunnen zijn voor andere mensen, want de kinderen hebben een onderdak nodig en moeten dat ook krijgen. Kinderen moeten zich niet druk hoeven maken over dit soort zaken, ze moeten kind kunnen zijn en lekker kunnen spelen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp. De videobeelden zijn afkomstig van: WGRZ-TV: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts