Drie mannen in een lege kerk zingen adembenemende Beatles-klassieker


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

leestijd – 1 minuutje: “3 mannen in een lege kerk zingen adembenemende Beatles-klassieker. Deze vertolking is als niets dat ik eerder heb gehoord” 

Af en toe terug in de tijd gaan is natuurlijk hartstikke leuk.

Vaak worden bijvoorbeeld nummers uit het verleden in een nieuw jasje gestoken in deze tijd.

Zo krijg je veel variatie en blijft het vernieuwend en dat is wat mensen willen! In deze video luister je naar een adembenemende beatles-klassieker. adembenemende-beatles-klassieker De groep Gentri zal je misschien wel kennen, bestaande uit drie heren.

De drie mannen coveren in deze video de adembenemende beatles-klassieker “let it be”. De video is geschoten in een kerk, de heren strak in pak en hun mooie stemgeluiden precies ingespeeld op elkaar.

De klassieker wordt op een totaal andere manier neergezet in deze video, maar het blijft een favorietje. Het is prachtig om te zien dat je zoveel verschillende kanten op kan met muziek. Een ieder kan zich erin terug trekken en even een momentje genieten!

adembenemende-beatles-klassieker-2

De mannen van Gentri staan bekend om hun welbekende covers.

Ze halen er onwijs veel views mee en laten veel mensen genieten. Hun fanbase is onwijs groot!

Vooral de wat oudere mensen houden ervan om naar deze groep te luisteren. Een prachtig klassiek geluid, dat bijna op opera lijkt. Logisch dat mensen fan zijn!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: GENTRI

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts