Vrachtwagenchauffeur vindt de kleinste wees-aardvarken die zich achter zijn banden verstopt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Vrachtwagenchauffeur vindt de kleinste wees-aardvarken die zich achter zijn banden verstopt

wees-aardvarken

Sommige mensen hebben het hart op de goede plaats zitten en geven net zoveel om een dierenleven als om een mensen leven.

Het klinkt misschien raar maar er zijn veel mensen die een dier aan zijn lot overlaten, terwijl ze een mens in nood altijd zullen helpen. Ieder leven is het waard om voor te vechten, zowel voor mensen als voor dieren. 

Een vrachtwagenchauffeur uit Namibië kwam tijdens zijn werk voor een grote verrassing te staan. Toen hij bij zijn vrachtwagen kwam na een pauze zag hij ineens een baby aardvarken opgerold naast zijn banden liggen.

Hij ging meteen in de omgeving rondkijken of hij de moeder ergens kon zien, maar dit was zonder resultaat. 

Hij wist wel dat hij het exotische dier niet alleen kon laten en besloot om zijn werk even aan de kant te schuiven. Hij bracht het dier naar het ZURI-weeshuis. Toen het 2 maanden oude aardvarken binnenkwam in de opvang veroverde het meteen de harten van de verzorgers. 

wees-aardvarken-2

De oprichter van de organisatie is Dr. Erika de Jager en zij vertelde dat ze meteen het allerbeste met het lieve dier voor had.

In de opvang kreeg het dier gelijk een naam en dat was ET. De verzorging van ET was anders dan bij andere dieren, want het aardvarken vroeg heel veel aandacht en verschilde daarmee niet veel van een echte baby. Volgens Erika was het verzorgen van ET een fulltime baan. 

ET bleek niet alleen geliefd te zijn bij de mensen in de opvang, want ze maakte ook al snel contact met de reddingshonden van het asiel, Spokie en Zarah. In eerste instantie ontstond er een beetje verwarring over ET bij de honden, maar het duurde niet lang of ze namen het aardvarken op alsof het een hond was. 

Uiteindelijk werd ET na ongeveer vijf maanden vrijgelaten in het wild, maar hij komt nog steeds iedere nacht terug om de mensen van de opvang te bedanken.

Beeld Autoriteit:YouTube | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts