Bizarre beelden: De hoofdstad van Kroatië is getroffen door een van de grootste aardbevingen in 140 jaar 😢❤️


Bizarre beelden: De hoofdstad van Kroatië is getroffen door een van de grootste aardbevingen in 140 jaar, slechts enkele uren na ‘Lockdown’ van het Coronavirus.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van de aardbeving onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

aardbeving 1

Andrej Plenkovic, ook wel bekend als de Kroatische premier zei: ‘Ons land zit momenteel in twee parallelle crisissen.’

Aan de ene kant moeten de mensen gedwongen binnen blijven vanwege de landelijke ‘Lockdown’ en aan de andere kant moeten de slachtoffers, waarvan hun huizen zijn vernield, gedwongen buiten blijven.

Ze proberen de straten zo spoedig mogelijk veilig te maken. Ook werd er vermeld dat het land al meer dan 200 gevallen heeft van coronavirus.

aardbeving 3

Meer over het filmpje: In de stad was te zien hoe gebouwen, voertuigen en straten bezaaid waren met vernieling. Mensen hun huizen waren ingestort en al dat puin was terecht gekomen op auto’s, wegen en ingangen. Ook liep de beroemde kathedraal schade op. De spits was eraf gevallen.

Veel mensen waren bang dat er nog meer aardbevingen zouden plaatsvinden en gingen uit vrees naar buiten. De regering heeft de bevolking echter gevraagd om binnen te blijven in verband met de verspreiding van het Covid-19.

aardbeving 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Global News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

aardbeving 1