Vrouw wordt door aantrekkelijke agent aangehouden en laat haar gevoelens spreken


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Hierboven zie je een gerelateerd filmpje over de politie. Onderaan staat het volledige filmpje van de vrouw die zich aangetrokken voelt tot de agent!

Wanneer we over aanhoudingen spreken wordt dit meestal als niet leuk ervaren. Maar toch kan het ook anders!

Niet aan alles hoeft een negatieve draai gegeven te worden en daar is het volgende filmpje een perfect voorbeeld van! Deze dame wordt aangehouden door een aantrekkelijke vent, maar weet daar op een bijzondere manier mee om te gaan.  

Zodra de dame wordt aangehouden, wordt haar gevraagd de auto uit te stappen. Na een serieus gesprek is er ruimte voor wat gezelligheid. De dame is namelijk nogal onder de indruk van de agent die haar heeft aangehouden.

aantrekkelijke-agent-2

Ze vindt hem een onwijs knappe verschijning en schuift dat ook zeker niet onder banken en stoelen. Ook op de manier hoe hij haar aan hield, is ze over te spreken.

Vol aardigheid en zonder geweld, en dat is hoe het hoort. Volgens haar kunnen we op zijn manier van omgang nog vrede krijgen in het midden oosten! 

Ze is zeker nogal van haar stuk gebracht, door deze aantrekkelijke agent.

Ze blijft maar door ratelen en de man zelf weet zich ook niet direct een houding te geven. Waarschijnlijk vindt hij het leuk om te horen, maar weet die gewoon niet zo goed hoe hij moet antwoorden.

aantrekkelijke-agent

Hij gaat er wel leuk op in en dat is goed om te zien. Aan het einde van het gesprek vraagt ze nog aan de agent of hij niet toevallig een broer heeft.

Ze kan overduidelijk geen genoeg van hem krijgen! Gingen aanhoudingen maar altijd zo he, dan hadden we een stuk minder drama op de wereld. 

Bekijk de onderstaande beelden en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM