Vrouw in schijnwerpers na rennen van 1,6 km in minder dan 6 minuten terwijl ze 9 maanden zwanger is 😲😰


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen. Volg je Spectrum magazine al? Zeker waard!

“Vrouw krijgt veel aandacht na het rennen van 1,6 km in minder dan 6 minuten terwijl ze 9 maanden zwanger is” – (leestijd – 1 minuutje)

Makenna Myler is een Amerikaans atleet die gespecialiseerd is in hardlopen. Ze doet dit heel erg graag en is er bijzonder goed in. Het feit dat ze 9 maanden zwanger is, mag voor haar geen belemmering zijn.

Makenna liep vorige week een mijl in 5 minuten en 25 seconden. Dit is natuurlijk een bijzonder goede tijd, waar de meeste mensen echt niet bij in de buurt komen. Makenna was echter negen maanden zwanger en kon eigenlijk op ieder moment gaan bevallen. 

9 maanden zwanger
© Michael Myler | Foto 1/2 – (scroll verder)

De man van Makenna, maakte een video van de bijzondere daad en plaatste dit op het populaire social media platform TikTok.

Al snel ging de video viral en kreeg ze heel veel reacties op haar record. 

De 28-jarige vrouw is in het dagelijks leven enorm veel bezig met trainen.

In totaal heeft ze haar hele zwangerschap ongeveer 5 tot 6 keer per week getraind. Ze heeft hier bewust voor gekozen om gezond te blijven en geen complicaties op te lopen.

Ze bleef hij persoonlijke tijd steeds verbeteren en kwam dan heel erg uitbundig thuis. 

9 maanden zwanger
© Michael Myler | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Haar man zei op een gegeven moment dat ze met 9 maanden zwangerschap niet sneller kon lopen dan 8 minuten per mijl.

Ze ging maar al te graag de weddenschap aan en als ze erin zou slagen, zou ze 100 dollar verdienen.

Uiteindelijk was ze een ruim twee en een halve minuut sneller dan 8 minuten en verbrak ze ook nog eens haar persoonlijke record van 5 minuten en 30 seconden. 

Na haar zwangerschap kan ze meteen weer aan de slag, want in tegenstelling tot de meeste vrouwen is ze fitter dan ooit. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
Michael Myler

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts