Meisje zingt 80-jarig lied en Marco draait zijn stoel na het horen van het eerste woord


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Het leven is soms zo oneerlijk. De een wordt bloedmooi geboren en de ander weer met een gouden keeltje.

Maar gelukkig bestaan deze mensen er, want zij kunnen andere mensen weer gelukkig maken met hun talent. 

80-jarig-lied-2

In deze video zie je hoe Anna de blind audition doorkomt bij de The Voice Kids. Ze zingt een 80-jarig lied en zodra je haar hoort zingen lijken je oren wel betoverd. Zo onwijs mooi!

Haar stem zou eigenlijk zo  kunnen komen uit een sprookje. En zo denken de juryleden er ook over, want die zijn totaal betoverd door haar prachtige stem.

Marco Borsato draait gelijk om na het horen van de stem van Anna. Enkele minuten laten keren ook Ilse deLange en Ali B om. Vol betovering kijken alle drie de juryleden naar Anna. 

80-jarig-lied

Uiteindelijk kiest Anna voor Ilse de Lange om haar coach te zijn. Ilse is daar natuurlijk onwijs blij mee en wil haar graag in het team.

De andere twee mannen balen daar enorm van, maar gunnen het Anna.  Wij zouden het ook wel weten hoor! Als wij jury zouden zijn, zouden wij ook per direct omdraaien.

Wat een gouden keel heeft dit meisje. Zij is gewoon een geboren artiest. En wij durven te wedden dat zij het zeker ver gaat schoppen in het leven. Mark our words!!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III |

Beeld Autoriteit: The Voice Nederland Kids

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts