Jochie van 9 raakt vriendjes kwijt tijdens 5000 euro hardloopwedstrijd en vraagt marinier: “Wil je met mij rennen?” 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

In Charlevoix heeft zich een marathon voorgedaan. Hierin mocht eigenlijk iedereen wel aan deelnemen.

Een jongeman van 9 deed ook mee aan deze race maar verloor tijdens het rennen zijn groep. Op dat moment vroeg een marinier aan hem of alles nog goed ging.

De jongen vroeg aan hem of hij samen met hem wilde rennen. Vanaf dat moment liet de marinier de race voor wat het was en voltooide the run met de jongeman. Dit moment is gefotografeerd en viral gegaan. De marinier krijgt veel respect van iedereen online. 

Ook de jongeman was onwijs blij dat de marinier besloot samen met hem te rennen. Hij vond dat een fijner gevoel en wist dat hij daardoor the run kon voltooien. 5000 euro hardloopwedstrijd 1

De marinier krijgt veel complimenten over zijn daad en zoals al gezegd gaat hij compleet viral online.

Volgens de marinier spreekt het voor zich dat hij zo heeft gehandeld en is dit een daad wat een andere man ook zou doen!

Wij zijn het daar helemaal mee eens, een andere man had dit ook moeten doen. Maar of iedereen dit zou doen, ja dat weten wij nog niet zo zeker hoor! 

Vond je dit ook zo’n mooi gebaar? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts