Schattige 15 maanden oude dreumes heeft 500 kinderen ‘in zijn macht’ 🤣❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wat is er nog schattiger op de wereld dan peuters? Niet zoveel eigenlijk. Veel mensen zijn altijd weg van baby’s en jonge kinderen.

We snappen het wel, ze zijn zo schattig en speels en hebben het leven nog niet door. Ze genieten zo oprecht van elk moment en denken niet aan wat komen gaat. Misschien is dat wel de beste tijd die je hebt in je leven. In de volgende video zie je hoe een peuter onwijs geniet van een moment.


15 maanden oude peuter 2

500 kinderen zijn met z’n alle verzamelt op een groot veld. Ze zitten met zijn alle in verschillende rijen achter elkaar. Al die kinderen zijn aanwezig op een kamp in Amerika. Maar wat er dan gebeurd is te leuk voor woorden.

Een van de begeleiders zijn 15 maanden oude peuter, gaat voor de grote groep staan en is de baas over alle kinderen. Wanneer hij zijn handen in de lucht doet, doen ook alle 500 andere kinderen dat. Hij geniet er intens van en lacht wat af. Maar hij is niet de enige hoor, iedereen vindt dit een onwijs leuk moment. 

15 maanden oude peuter 1

Voor de jongeman is het natuurlijk leuk om even de baas te zijn als 15 maanden oude peuter. Alle grote kinderen die naar hem luisteren en om hem lachen, ja, dan voel je je wel even het mannetje.

Alle volwassen die erbij staan als omstanders en lachen ook wat weg. Zijn paar minuten of fame bevallen de jongen erg goed en hij wil dus ook niet stoppen. Waarschijnlijk heeft zijn vader hem weg moeten dragen, zo erg naar zijn zin had die het.  15 maanden oude peuter 4

Een hoop geklap, een hoop gelach en een hoop mensen, wat een geweldige combinatie!

Vond je dit ook zo geweldig om te zien hoe de peuter de 500 kinderen commandeert?

Deel deze beelden dan op Facebook/Whatsapp met vrienden en familie!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts