‘Geest man’ wordt na 12 jaar coma wakker en zegt: “Ik weet wat jullie van plan waren”


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Martin was een gezonde jongeman tot een leeftijd van 12 jaar oud. Op die leeftijd raakte hij in een coma. Maar niet zomaar een.

Een coma waarin je wakker bent. Je kan niet bewegen, je kan niet praten, maar toch maak je alles bewust mee.

Voor de buitenwereld ziet dat er niet zo uit, maar toch was het zo. In eerst instantie had niemand het door, maar na een tijd begonnen ze op te merken dat Martin er nog steeds was. vanaf dat moment werd er ook de moeite voor hem gedaan, dat zou horen. 

12 jaar in coma
Sindsdien is Martin zijn gezondheid erg ontwikkelt. Hij kan na veel oefenen weer bewegen en heeft zelfs een typemachine.

Hiermee kan hij dingen zeggen en wordt het duidelijk voor de buitenwereld. Veel tijd en jaren heeft het hem gekost, maar wat een doorzetter!

Zo zie je maar weer, je mag nooit opgeven aan de mensen die je liefhebt. Verwacht altijd het onverwachte en wie weet gebeurt er een wonder.

Want zo zie je maar wonderen bestaan echt! Blijf hoop houden, net zoals Martin en wie weet eindig jij ook op de plek waar je wol eindigen! 

Vond je dit ook een fascinerend artikel? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts