110-jarige vrouw vertelt wat haar zo lang in leven heeft gehouden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

110-jarige vrouw vertelt wat haar zo lang in leven heeft gehouden.

Een lang en gelukkig leven is niet voor iedereen weggelegd. We zien nog te vaak dat mensen op jonge leeftijd komen te overlijden, tot onze grote spijt.

Je gunt natuurlijk iedereen een lang en gelukkig leven.  De vrouw in de volgende video vertelt wat haar al die tijd zo lang in leven heeft gehouden. 110-jarige-vrouw-2

De 110-jarige Elizabeth Francis vertelt in deze video wat haar zo lang in leven heeft gehouden, terwijl zij maar een levensverwachting van 54 jaar zou hebben.

Francis werd in 1909 in Louisiana geboren. De Houstonian’s oftewel haar familie vierde afgelopen zaterdag haar 110e verjaardag.

Elizabeth wordt enorm emotioneel wanneer zij ziet dat al haar familie en vrienden er zijn om samen met haar haar verjaardag te vieren.

Het is een speciaal moment. Elizabeth heeft altijd hoop gehouden en zij zegt dat dat haar in leven heeft gehouden. 

110-jarige-vrouw

Mensen dat kan wel eens goed kloppen. Het houden van hoop brengt licht aan het einde van de tunnel.

Een beetje hoop houden is gezond en doet wonderen voor een mens. Zo zie je dat ook bij Elizabeth, wanneer zij de dubbele leeftijd van haar verwachting is geworden. Ook zegt zij dat haar familie en vrienden haar in leven hebben gehouden.

Op het moment is Elizabeth nog steeds even scherp en onthoudt zij nog alles. Ze zit in een rolstoel, maar dat is ook het enige. Fijn om te zien dat ze op die leeftijd er nog zo goed bij zit!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: ABC13 Houston

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts