109-jarige oorlogsveteraan vertelt ‘zijn geheimen’ hoe je een lang gelukkig leven kan leiden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dit 13-minuten durende filmpje maakt je hele dag helemaal goed, want wat een fantastische man is dit zeg!

 Gelukkig hebben de meeste mensen in Nederland de oorlog niet mee hoeven maken. Voor de mensen die hebben gevochten in de oorlog of de mensen die het hebben meegemaakt zijn de herinneringen soms erg vervelend.

In de tijden van oorlog komen er ongelooflijk veel mensen te overlijden en hierdoor lopen veel soldaten een trauma op. Andere soldaten gaan beter met de gebeurtenissen om en kunnen na de oorlog nog een prima leven leiden.

Aangezien de oorlog erg lang geleden is, zijn de meeste mensen die het hebben meegemaakt al overleden. De mensen die nog leven zijn al op hoge leeftijd. Bekijk het inspirerende filmpje onderaan. 109-jarige oorlogsveteraan 3

In deze video zien we een 109-jarige oorlogsveteraan genaamd Richard Overton.

Hij is Amerika’s oudste veteraan. Deze 13-minuten durende video is gemaakt door Matt Cooper en Rocky Conly. Richard vertelt zijn geheimen waardoor hij op 109-jarige leeftijd nog zo fit is.

Deze geheimen hebben te maken met het drinken van whiskey en het roken van sigaren. De man zijn instelling is fantastisch en hij tovert vanaf het eerste moment een lach op je gezicht.

Het is erg mooi om te zien dat deze man op zo een hoge leeftijd nog zo fris is in zijn hoofd, wat een levensgenieter!

Vind je deze positiviteit ook belangrijk? Deel het dan met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts