10-jarige jongen helpt bij verlossing van pasgeboren broertje – redt zijn leven op de badkamervloer


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Zodra je zwanger bent, zijn er waarschijnlijk twee dingen waar je op hoopt. Dat je baby helemaal gezond ter wereld komt en op een gemakkelijke bevalling.

Helaas heb je beide niet voor het uitkiezen en kan het dus wel eens vies tegenvallen. Vooral de bevalling..

Je hoort natuurlijk wel eens een paar horrorverhalen, maar hoor je ook wel eens reddingsverhalen? Kijk dan naar deze video, waarin je ziet hoe een 10-jarig zoontje zijn zwangere moeder helpt.

Ashley Moreau stond op om naar de WC te gaan, maar zij wist niet dat haar bevalling al begonnen was. Ze stond op en toen voelde ze dat haar water was gebroken.

Net op het moment dat ze haar verloofde had weggestuurd naar zijn werk. Op dat moment was ze alleen thuis met haar zoontje Jayden van 10 en haar 11 maanden oude dochtertje. 10-jarige jongen helpt bij de verlossing

Ze riep Jayden en op dat moment rende hij naar de badkamer. Daar vond hij zijn moeder in een plas bloed liggen en zag hij de voetjes van de baby al uitsteken. Op dat moment besloot hij naar zijn oma te rennen voor hulp. 

Zijn oma belde direct de politie, maar voor haar was het niet mogelijk om mee te komen naar het huis. Dit komt door een operatie die zij pas geleden was ondergaan.

Jayden rende direct terug naar het huis, naar zijn moeder. Jayden nam een diepe adem en zei: mam, vertel me wat ik moet doen en we gaan het samen doen. Samen hebben zij de bevalling volbracht, maar helaas ademde het pasgeboren kindje niet.

Op dat moment kwamen de hulpdiensten binnen en namen het werk over. Er wordt gezegd als Jayden zijn moeder niet had geholpen, had het pasgeboren kindje het niet gehaald. Wat zullen Ashley en haar man trots zijn op Jayden!

Vond je dit ook zo goed gedaan van de 10-jarige jongen? Deel de beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts